Få nem oversigt over dit rejsekort og husk at checke ud med Rejs Nemt

Nu har det aldrig været nemmere at bruge rejsekortet

DOWNLOAD HER:

Download App fra App Store Download App fra Play Store

Rejs Nemt features

Rejs Nemt hjælper dig på din rejse med rejsekortet.

 • Få Check ind og Check ud reminders

  Appen husker dig på at checke ind og ud på din rejse med rejsekortet. Du skal blot indtaste dit start- og slutsted, så klarer appen resten

 • Se rejsens pris før du rejser

  Som Rejsekort–bruger kan du nemt se din pris for en rejse. Efter at have indtastet start- og slutsted viser appen dig mulige rejser samt priser

 • Se din rejsehistorik og nuværende saldo

  Få et nemt overblik over dine seneste rejser og se saldoen på dine rejsekort

 • Få live driftsmeddelelser fra Rejsekort A/S

  Bliv opdateret om vigtige driftsmeddelelser fra Rejsekort A/S, mens du er på farten

Hvad kan appen?

Rejs Nemt appen er udviklet med det formål at tage hånd om de problemstillinger rejsekort-brugeren oplever på den daglige rejse. Appens brugervenlige design gør det nemt for den rejsende at tjekke rejsens pris, rejsekortet’s saldo, rejsehistorik samt muligheden for at blive husket på at checke- ind og ud på din rejse med rejsekortet.

 • Appen benytter telefonens lokalitet samt rejsens ankomsttider til at påminde dig om at checke ind og ud
 • Nemt at logge ind på Selvbetjening, som gør det muligt at se rejsehistorik og saldo.
 • Få driftsmeddelelser direkte fra Rejsekort A/S.
 • Fås til iOS og Android.

Screenshots

Appen i brug

graphicriver codecanyon

FAQ

Her kan du få hjælp til de mest stillede spørgsmål omkring Rejs Nemt appen. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål kan du kontakte os længere nede på siden ved at trykke på brevet.

 • Hvor kan jeg downloade Rejs Nemt?
   Rejs Nemt kan downloades til Android fra Google Play og til iPhone fra App Store.
 • Skal man indtaste brugernavn/ kodeord til rejsekort selvbetjening for at kunne bruge Rejs Nemt?
   Det er ikke nødvendigt, at have adgang til rejsekort selvbetjening, hvis du kun ønsker at finde en rejse og at blive husket på check ind og check ud.
   Hvis du ønsker at få oplyst saldo på rejsekort og rejsehistorik samt muligheden for at få oplyst din personlige pris på en rejse, skal du angive brugernavn/kodeord til rejsekort selvbetjening.
   Når du angiver brugernavn/kodeord til rejsekort selvbetjening, bliver du bedt om at oprette en 4 cifret pin kode til fremadrettet brug. Hvis du ikke ønsker at Rejs Nemt gemmer brugernavn og kodeord, kan du springe over oprettelse af pinkode. Så skal du indtaste brugernavn/kodeord hver gang du skal se saldo eller rejsehistorik.
 • Hvordan får jeg Rejs Nemt til at huske mig på check ud?
   Ved at følge disse trin vil du blive husket på check ind / check ud:
   a) Åben Rejs Nemt
   b) Vælg rejse
   c) Vælg/søg på start-stoppested eller søg på adresse
   d) Vælg/søg på slut-stoppested eller søg på adresse
   e) Vælg derefter din foretrukne rejse eller tryk på Skip.
   ”Husk på” er nu aktiveret og du kan nu vælge at se med på kortet eller minimere appen og stadig få påmindelser undervejs. Hvis du ikke vælger en specifik rejse, modtager du kun check ud påmindelsen ved destinationen. Vælger du en rejse, vil Rejs Nemt også bruge de forventede afgangs- og ankomsttider samt din placering, til at huske dig på check ind og ud.
   OBS: Husk at have lyd og/eller vibrering slået til på din mobil for at blive husket på check ind og check ud. Appen må ikke lukkes helt ned.
 • Kan jeg vælge en rejse uden internet/data/Wi-Fi?
   Ja, men der kan kun søges efter stoppesteder og ikke adresser. Alle stoppesteder i Danmark ligger lokalt i appen og bliver opdateret løbende i nye versioner af Rejs Nemt.
   Det er heller ikke muligt at få og vælge rejseforslag ved manglende internet/data/Wi-Fi forbindelse, men Rejs Nemt vil stadig kunne huske dig på check ud.
 • Kun iPhone: Hvorfor bliver jeg husket på check ind eller ud selvom jeg har lukket appen helt ned?
   Har du valgt en rejse i Rejs Nemt, vil den huske dig på check ind eller check ud ved at bruge de forventede afgangs- og ankomsttider selvom appen er lukket helt ned.
   Vil du undgå dette, kan du trykke på krydset øverst til højre på 'Nuværende Rejse'-siden for at stoppe rejsen inden du lukker appen helt ned.
 • Hvad sker der hvis min telefon mister GPS signal under rejsen?
   Hvis der valgt en rejse, vil Rejs Nemt bruge de forventede afgangs- og ankomsttider til at huske dig på check ind og ud.
   Har du ikke valgt en rejse, og din telefon mister GPS signal kan Rejs Nemt ikke vide hvornår den skal påminde dig medmindre telefonen genfinder GPS signalet.
 • Hvordan ser jeg prisen på en rejse?
   For at få oplyst en personlig pris på en rejse, skal du have angivet brugernavn/kodeord til rejsekort selvbetjening og have valgt et rejsekort. Efter at have valgt start- og slut-stoppested finder Rejs Nemt rejseforslag samt din personlige pris for hver.
 • Hvordan ser jeg saldo på mit rejsekort og min rejsehistorik?
   For at få tilgang til at se saldo på dit rejsekort og din rejsehistorik, skal du have angivet brugernavn/koderod til rejsekort selvbetjening. Herefter skal du vælge punktet selvbetjening i hovedmenuen, du kan derefter vælge det rejsekort du ønsker at se din saldo og rejsehistorik for. Jeg kan ikke se min seneste rejseaktivitet under saldo og rejsehistorik?
   Der kan gå op til 1 dag fra en busrejse er afsluttet og til den kommer frem i rejsehistorikken, ligesom det er tilfældet på selvbetjening på Rejsekortets hjemmeside.
   Se evt. mere om årsagen til dette på www.rejsekort.dk
 • Jeg får ingen lyd der husker mig på check ud?
   For at modtage en lyd påmindelse ved check ind/ check ud funktionen, skal du sikre dig at lyden er slået til på din mobil. Med andre ord, din mobil må ikke være på lydløs
 • Signalet om Husk på check kommer ikke tidsnok?
   Under punktet indstillinger i hovedmenuen, kan du selv indstille hvor langt stoppestedet/stationen på bliver husket på check ud, så det passer til dit behov.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Skriv din e-mail og få tilsendt nyheder om appen!

Kontakt os

Udfyld formularen for at sende os en e-mail.